Betaling & verzending

Vertrouwde winkels – Veilig winkelen

Om het winkelen bij aceflex.de zo veilig en gemakkelijk mogelijk te maken, bieden we je verschillende betalingsmogelijkheden en betalingsbescherming. Stel elke aankoop tot €20.000 binnen enkele seconden veilig met de Trusted Shops garantie.

De Trusted Shops garantie verzekert uw aankoop:

 • In geval van niet-levering
 • In het geval van niet-terugbetaling, bijvoorbeeld na annulering, terugzending van goederen en verlies tijdens transport
 • Ongeacht de gekozen betaalmethode
 • Automatisch bij elke aankoop
 • Alleen in winkels met het Trusted Shops keurmerk

Kopersbescherming is verkrijgbaar in twee verschillende versies: Vertrouwde winkels Basic (gratis) met een verzekerd bedrag tot 100 euro per aankoop en Trusted Shops PLUS (€9,90) met een verzekerd bedrag tot €20.000 per aankoop. Het mooie is dat Trusted Shops PLUS geldig is voor alle volgende bestellingen binnen een jaar, zelfs bij andere Trusted Shops gecertificeerde online winkels. Registratie en meer informatie vindt u
hier
.

Nadat je je bestelling hebt afgerond, word je doorgestuurd naar de homepage van Trusted Shops waar je Kopersbescherming Plus kunt afsluiten. Indien gewenst kun je de kopersbescherming verlengen van 30 tot 90 dagen.

Heb je een aankoop gedaan in onze online shop en ben je vergeten de Trusted Shops kopersbescherming af te sluiten? Of heb je je aangemeld voor automatische kopersbescherming tot € 100 als onderdeel van je Trusted Shops lidmaatschap en wil je je kopersbescherming verhogen tot € 20.000?

Hier kunt u nu binnen drie dagen na uw aankoop Trusted Shops kopersbescherming boeken. Selecteer hiervoor eerst de winkel in het ledengedeelte van Trusted Shops www.aceflex.de en klik op de knop “Kopersbescherming voltooien”. Nu hoef je alleen nog maar het formulier in te vullen.

 

Betalingsinformatie

 

Betaalmethoden

We bieden verschillende betaalmethoden om je te helpen de beste optie voor jou te vinden. Deze omvatten betaling met creditcard, PayPal, Klarna, Google Pay of bankoverschrijving. Je kunt tijdens het bestelproces de betaalmethode kiezen die het beste bij je past.

Beveiliging

We hechten veel belang aan de veiligheid van je betalingsgegevens. Daarom werken we alleen met gerenommeerde betalingsproviders die een hoog beveiligingsniveau garanderen. Onze website is ook gecodeerd met SSL-certificaten om de bescherming van je gegevens te garanderen.

Tijdstip van betaling

Het tijdstip van betaling hangt af van de betaalmethode die je hebt gekozen. Als je met creditcard of PayPal betaalt, wordt de betaling meestal direct uitgevoerd nadat de bestelling is voltooid. Bij betaling per bankoverschrijving moet het bedrag binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling bij ons binnen zijn.

Factuur

Voor elke bestelling sturen we een factuur. Deze wordt samen met de verzendbevestiging per e-mail naar je verzonden. Controleer de factuur zorgvuldig en neem onmiddellijk contact met ons op als u afwijkingen opmerkt.

Wanbetaling

Bij te late betaling behouden we ons het recht voor om aanmaningskosten in rekening te brengen of de vordering door te sturen naar een incassobureau. Neem tijdig contact met ons op als je problemen hebt met de betaling.

Betalingsinformatie

Zorg ervoor dat je alle benodigde informatie bij de overschrijving verstrekt, zodat we je betaling snel en correct kunnen toewijzen. Dit omvat het bestelnummer en je volledige naam.

Neem contact op met

Als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de betalingsvoorwaarden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website of per e-mail. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Betaalmogelijkheden

Betaling via overschrijving Betaling via overschrijving

Wil je geen online betaalsystemen gebruiken? Geen probleem. Selecteer de betaalmethode factuur vooraf in het winkelmandje. Nadat je bestelling is verzonden, ontvang je een orderbevestiging met betaalinstructies en onze bankgegevens. We bezorgen de goederen bij je thuis binnen de aangegeven levertijd na ontvangst van betaling.

 

Betaling via Amazon Pay Betalen met Amazon Pay

Ben je klant van Amazon? Betaal nu met de betaal- en aflevergegevens van je Amazon-account. Zonder dat je elke keer je betaal- en adresgegevens opnieuw hoeft in te voeren, biedt Amazon Pay je dezelfde vertrouwde betaalomgeving als Amazon.de zelf. Deze betaalmethode is beschikbaar tot €1.500.

Je betalingsgegevens zijn veilig omdat je account- en creditcardgegevens niet worden doorgegeven aan Photovoltaik4all of derden. Je profiteert ook van kopersbescherming met Amazon Payments. De staat van de gekochte goederen en de tijdige levering vallen onder de A-to-z garantie van Amazon.

 

Betaling via Paypal de-pp_plus-logo-hoch_mit_PUI_240x90px

Je betaalt direct online via je PayPal-account. Je kunt je registreren bij Paypal tijdens het betaalproces als je daar nog geen account hebt. We leveren binnen de aangegeven levertijd vanaf de datum van de melding van PayPal over het succesvolle betalingsproces. Deze betaalmethode is beschikbaar tot €8.000.

Je bank- of creditcardgegevens worden alleen bij PayPal opgeslagen. Je kunt ook betalen met VISA, Mastercard, American Express creditcards en automatische incasso via de Paypal betaalmethode zonder je te registreren bij Paypal.

Kopen op rekening (Paypal Plus) is mogelijk tot € 1.500. PayPal voert een risicocontrole uit nadat aankoop op rekening is geselecteerd. Hiervoor kan kredietinformatie worden opgevraagd bij verschillende kredietbureaus. De factuur moet niet aan ons worden betaald, maar aan Paypal. De koper en verkoper blijven contractuele partners. De vordering van de verkoper op de koper wordt overgedragen aan PayPal. Kopen op rekening is momenteel alleen mogelijk voor klanten die in Duitsland wonen. Klanten buiten Duitsland kunnen betalen met PayPal en creditcard.

 • Paypal – Bij betaling via PayPal wordt het aankoopbedrag vooraf overgemaakt via PayPal.
 • Creditcard (PayPal) – Betaal eenvoudig met je Mastercard, VISA, Discover of AMEX creditcard via PayPal PLUS. Je hoeft je niet te registreren bij PayPal.
 • Kopen op rekening (PayPal) – Als je koopt op rekening via PayPal PLUS, ontvang je een factuur van PayPal die je achteraf handmatig betaalt. Je hoeft je niet te registreren bij PayPal.
 • Automatische incasso (PayPal) – Bij een aankoop met automatische incasso via PayPal PLUS incasseert PayPal het factuurbedrag van je bankrekening. Je hoeft je niet te registreren bij PayPal.

 

Betaling via automatische incasso

De SEPA-incasso is een populaire betaalmethode die u veel voordelen biedt. Het gemak en de tijdsbesparing die gepaard gaan met de automatisering van betalingen zijn bijzonder aantrekkelijk. Je hoeft je geen zorgen te maken over het handmatig betalen van elke keer, wat stress vermindert en de financiële administratie vereenvoudigt.

Veiligheid is ook een belangrijke factor bij SEPA Direct Debit, omdat banken deze betaalmethode controleren en fraude voorkomen. Ze kunnen hun betalingen ook op elk moment annuleren of overschakelen naar een andere betaalmethode.

Al met al is SEPA Direct Debit een uitstekende manier om uw rekeningen te betalen zonder dat u zich bezig hoeft te houden met de details van handmatige betalingstransacties.

 

Betaling door Klarna

Klarna is een betaalmethode die je veel voordelen biedt. Met Klarna kun je aankopen in termijnen of direct betalen zonder je bankgegevens bekend te maken of een klantaccount bij ons aan te maken.

Een ander voordeel van Klarna is dat je de producten die je koopt thuis kunt bekijken en testen voordat je ze betaalt. Klarna biedt een uitgebreid retourbeleid dat je de tijd geeft om te beslissen of je het product wilt houden of niet.

Klarna biedt ook een eersteklas klantenservice. Als er een probleem is met je bestelling of als je vragen hebt, kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Klarna, die je snel en vriendelijk zal helpen.

Al met al biedt Klarna je een veilige en handige manier om online te winkelen en te betalen. Je kunt er zeker van zijn dat je gegevens beschermd zijn en dat je een goede ervaring hebt met www.aceflex.de en het betalingsproces.

Betaling via Google Pay

Google Pay biedt je een snelle, eenvoudige en veilige betaalmethode. Met Google Pay kun je je aankopen betalen met je Android smartphone of smartwatch zonder je bankgegevens vrij te geven.

Google Pay biedt ook een hoge beveiligingsstandaard, omdat er geen kaartgegevens worden opgeslagen op het apparaat of bij ons. In plaats daarvan wordt een versleuteld virtueel rekeningnummer gebruikt om de transacties te beschermen.

Al met al biedt Google Pay je een handige, snelle en veilige manier om je aankopen te betalen.

Betaling met creditcard/debetkaart

Betalen met een creditcard biedt je veel voordelen. Een van de belangrijkste voordelen is gemak – je kunt je aankopen snel en gemakkelijk betalen. Creditcards bieden ook bescherming tegen fraude en ongeautoriseerde transacties. Veel creditcardbedrijven bieden een nul-aansprakelijkheidsverzekering die je beschermt tegen financieel verlies als je kaart wordt gestolen of misbruikt.

Creditcards bieden ook de mogelijkheid om grotere aankopen te doen doordat je het bedrag over meerdere maanden kunt terugbetalen. De creditcard kan dus worden gebruikt als kredietlijn.

Kortom, betalen met een creditcard biedt gemak, bescherming tegen fraude en de mogelijkheid om grotere aankopen te doen.

 

Verzendvoorwaarden

We bieden onze klanten twee verzendopties: Vrachtverzending en pakketverzending.

 1. Expeditie
  Voor volumineuze of zware producten die door een expediteur moeten worden verzonden, brengen we individuele verzendkosten in rekening, afhankelijk van het gewicht en de postcode. Producten die direct in de winkel worden aangeboden, zijn meestal vrij van verzendkosten als je de minimale bestelwaarde van €100 overschrijdt. De levering gebeurt aan de stoeprand. De levering wordt vooraf telefonisch of per e-mail met u overeengekomen. Het verzendbedrijf heeft meestal 3-7 werkdagen nodig voor de levering.
 2. Pakketverzending
  Voor producten die met een normale pakketdienst kunnen worden verzonden, rekenen we een vast tarief van €4,90. De levering vindt plaats op het opgegeven afleveradres. De levering wordt van tevoren aangekondigd per e-mail of via het volgsysteem van de pakketdienst. Levering vindt gewoonlijk plaats binnen 1-3 werkdagen.

Let op:

 • Alle producten die je direct in de winkel kunt bestellen, worden uitsluitend binnen Duitsland geleverd.
 • We versturen producten die “op aanvraag” zijn naar: Duitsland, Oostenrijk, België, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Nederland, Noorwegen, Polen, Zweden, Zwitserland, Letland, Litouwen, Roemenië en Bulgarije (geldt niet voor alle producten).
 • De verzendkosten worden automatisch berekend in het winkelmandje (voor producten die direct kunnen worden besteld).
 • Voor het doorsturen van zendingen hebben we een geldig telefoonnummer nodig waarop je te bereiken bent om de levering te coördineren.
 • Wij zijn niet aansprakelijk voor vertragingen in de levering door overmacht, verkeersstoringen of andere onvoorziene gebeurtenissen.

Om organisatorische redenen is het niet mogelijk om de goederen bij ons af te halen.

Standaardverzending is altijd gratis voor onze producten die je direct in de winkel kunt kopen, zolang je de minimale bestelwaarde van €100,00 bereikt. Anders bedragen de standaardbezorgkosten €5,90.

Voor individuele aanbiedingen die op aanvraag beschikbaar zijn (en niet rechtstreeks in onze online shop kunnen worden besteld), worden de verzendkosten afzonderlijk in de aanbieding vermeld.

 

 

Levertijd

Tenzij anders vermeld, zijn de levertijden te vinden in de betreffende productbeschrijving. Als er meerdere artikelen tegelijk worden besteld, wordt de levertijd voor de hele bestelling altijd gebaseerd op het artikel met de langste levertijd. Houd er rekening mee dat de levertijd altijd wordt berekend vanaf de datum van ontvangst van de betaling.

We informeren je over de geschatte levertijd van je bestelling in het besteloverzicht en in de e-mail ter bevestiging van je bestelling – deze tijd kan echter variëren afhankelijk van de geselecteerde artikelen en de verzendmethode.

We proberen je bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. De geschatte levertijd hangt af van de verzendmethode die je hebt geselecteerd en wordt weergegeven tijdens het bestelproces. Houd ook rekening met mogelijke vertragingen door feestdagen, piekuren of andere omstandigheden die van invloed kunnen zijn op de levertijd.

Zodra we verzenden, ontvang je van ons een verzendbericht.

 

Volgen

Je kunt je bestelling op elk gewenst moment online volgen. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je van ons een verzendnummer waarmee je de huidige verzendstatus van je bestelling kunt volgen. We kunnen je ook per e-mail of sms op de hoogte stellen zodra je bestelling is verzonden.

 

Retourzending

We willen dat je helemaal tevreden bent met je aankoop. Als je een product toch wilt retourneren, kun je dit doen binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen. Houd er rekening mee dat we alleen ongebruikte artikelen kunnen terugnemen. Verpak de retourzending goed en, indien mogelijk, in de originele verpakking. De kosten voor de retourzending zijn voor jouw rekening.

 

Reservering levering

We zijn niet verplicht om de goederen te leveren als deze niet beschikbaar zijn. We zullen je hiervan zo snel mogelijk op de hoogte brengen en je reeds gedane betalingen onmiddellijk terugbetalen. Indien nodig kunnen we een artikel van gelijkwaardige kwaliteit en prijs leveren. In het geval van speciale aanbiedingen kunnen we alleen leveren zolang de voorraad strekt. We zijn over het algemeen gemachtigd om deelleveringen uit te voeren.

 

Levering aan bedrijven

Voor leveringen aan bedrijven binnen en buiten de EU worden de prijzen in de offerte weergegeven zonder Duitse btw nadat het adres en het btw-identificatienummer (UID) per e-mail zijn doorgegeven. Na levering en controle van de geldigheid van het identificatienummer voor de omzetbelasting (UID) ontvang je een factuur zonder Duitse omzetbelasting (btw).
Is het een belastingvrije exportlevering volgens §4 Nr.1a i.V.m. §6 UStG (niet-EU) of intracommunautaire levering volgens §6a UstG. (EU), moet de ontvanger van de factuur de btw betalen.

 

Neem contact op met

Als je vragen of problemen hebt met betrekking tot je bestelling of verzending, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website of per e-mail. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

AceFlex GmbH hat 4,78 von 5 Sternen 1466 Bewertungen auf ProvenExpert.com

Produkt-Anfrage